Ik ben Christina Verbeke, bezielster van Soulatwork, 

ervaringsdeskundige op het vlak van zelfontdekking en zelfrealisatie van Hoogsensitieven en Empaten (sterk empathische, invoelende mensen).

Ik hoop met deze site om de betekenis van de term Empaat bekendheid te geven en zodoende dit laten officialiseren, als een manier waarop kinderen en volwassenen zichzelf leren begrijpen omdat hoogstwaarschijnlijk veel kinderen met HSP, ADHD, ADD, autism en zelfs psychische aandoeningen juister behandeld zouden worden mocht men ook Empaat tot de mogelijkheden en nuancering rekenen.

 

Ik wil mensen op weg helpen om zichzelf in de wereld neer te zetten zoals ze zijn, met al de aspecten die bij hen horen en hen bijzonder en uniek maken.

Het ‘anders’ zijn als Hoog Sensitief Persoon (HSP) en Empaat bracht me meer dan 20 jaar geleden in een zoektocht naar mezelf en hoe ik mezelf kon leren aanvaarden en graag zien zoals ik ben. Ik zocht mijn weg in alternatieve opleidingen en ervaarde hoe dat mij vooruit hielp.

Mijn leven werd eenvoudiger en mooier. Ik deelde mijn opgedane kennis en ervaringen met een kleine groep mensen rondom mij en zag dat wanneer zij mijn ervaringen en kennis ook toe pasten in hun leven, zij hier ook beter en gelukkiger door werden.    

 

​​Toen ik de uitspraak hoorde "Je doet jezelf en je missie te kort als je je missie niet opneemt", voelde ik dat ik meer moest gaan doen, dat ik mijn kennis moest gaan delen met een groter publiek.

​​

Dit is waar ik het verschil maak.

 

Waar maak jij het verschil? 

 

Soulatwork werd gecreëerd voor jou zodat jij de omschakeling kan maken naar een gelukkiger leven.

 

Alles start bij jezelf en de keuzes die je maakt.

​​

Weet jij niet goed hoe je bewust kan kiezen wat goed voor jou is of waar jij naar verlangt?

Ben jij bereid je eigen leven in eigen handen te nemen en te leren voelen wat jij nodig hebt?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Soulatwork Loopt graag met je mee in de stappen die jij wilt zetten.

                                   "What is it to work with Love? Work is Love made visible" Kahlil Gibran

                                           

                                                                                      © Copyright 2019 Soulatwork.